Historiek

Zaakvoerster Vera Cornelissen blikt terug ...

Ik ben in 1959 gestart op een wel heel speciale locatie. Mijn ouders waren eigenaar van de fameuze ‘Cinema Delux’ in Beringen en ze hadden voor mijn kapsalon een plaatsje vrijgemaakt onder de trappen van de bioscoop. In principe konden mijn eerste klanten hun inspiratie opdoen bij Doris Day of Audrey Hepburn, die op de filmposters schitterden.

Omdat steeds meer dames en heren hun weg naar mijn zaak vonden, moesten we op zoek gaan naar een groter gebouw. Op die manier kwamen we terecht aan de Onze-Lieve-Vrouwstraat en daar zitten we nu nog altijd.

Ik zeg ‘we’ omdat mijn dochter Ankie in een later stadium in de zaak is gekomen. Samen hebben we de zaak uitgebouwd tot wat het nu is: een modern kapsalon met meerdere werknemers.

Mijn dochter Ankie is ooit begonnen als schoonheidsspecialiste / visagiste. Haar passie voor kleuren is nooit verdwenen. Omdat een kapsalon zich tegenwoordig niet alleen beperkt tot het kappen van haar, gaan ook wij een stap verder.

Je kan bij ons terecht voor het ganse pakket: van kapsel tot make-up. En dit afgestemd op je huidtype. Ook zijn onze haarkleur-analyses niet meer weg te denken.

Omdat we steeds op zoek gaan naar de laatste nieuwe trends streven we voor al onze kapsters creativiteit op hoog niveau na. Daarom voorzien we voor hen een volledige opleiding met permanente bijscholing.

Voor onze kapsters moet dit ook meer zijn dan louter kostwinning. Ze moeten liefde hebben voor het vak en voor onze klanten.

Een zaak opstarten was boeiend en ze, gespreid over bijna een halve eeuw uitbouwen, eveneens. Vandaag zijn we eens te meer een eigentijds kapsalon waar zowel dames, heren en kinderen graag naartoe komen.

De Hair Alveekes (zo noem ik ze graag) in Beringen en in Meldert geven jou de laatste nieuwe trends op gebied van kleuren, kniptechnieken, lokken en nog veel meer. Zowel in Beringen als Meldert werken we zonder afspraak. Dus als je een ‘bad Hairday’ hebt, kom je gewoon langs…

Tot binnenkort in Beringen of Meldert…

Vera & Ankie

Onze openingsuren...

Meldert

woe

9:00-18:00

do

9:00-18:00

vrij

9:00-18:00

zat

8:00-16:00*

Beringen

di

9:00-17:00*

woe

9:00-18:00

do

9:00-18:00

vrij

9:00-18:00

zat

8:00-17:00*

* Openingsuren voor Meldert en Beringen kunnen verschillen.

Wij helpen je verder!

Enkel op afspraak!

Van dinsdag* t/m vrijdag:
voor kleuren 2,5 uur voor sluiting,
voor lokken 3 uur voor sluiting.
Voor knippen en/of brushing… 1 uur voor sluiting.

Op zaterdag:
Kleuren en/of lokken tot 12:00, knippen en/of brushen tot 1 uur voor sluiting.

Deze tijden zijn van toepassing wanneer er geen langere wachttijd is dan normaal. / Indien het zeer druk is, kan het zijn dat je zelfs tijdens de openingsuren niet geholpen kan worden. / Wij raden je daarom aan om goed op tijd te komen. Service & advies zijn dan ook heel belangrijk voor ons.

* Openingsuren voor Meldert en Beringen kunnen verschillen.